Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
29.4 2007 - 11:59
Příspěvek:
|
|
![]() Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Admin Příspěvků: 797 Registrace: 10.7 2005 Číslo: 1 Poděkováno: 111 |
![]() ![]() ![]() ma nekdo nejakou zkusenost s timhle? vim ze existuje spousta ruznych webu, videochatu a seznamek ale tak polovina je fake taky je vseobecne zname ze asiatky se radi zdokonaluji v anglictine* a dokonce znam i nejaky pripad(z nyxu) jak po nejakem case pricestovala k nam do cech a ruzne podobne historky takze piste vase zazitky a tipy kde se seznamit *obcas to taky byva zaminka jak vas okrast nebo proste chteji videt váš ... |
|
|
|
29.4 2007 - 14:03
Příspěvek:
|
|
![]() Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 121 Registrace: 14.3 2006 Bydliště: Ostrov 1, okres Chrudim Číslo: 274 Poděkováno: 298 |
Tak na tohle téma teda žádný historky nemám.
-------------------- ![]() |
|
|
|
5.5 2007 - 19:50
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský guru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 207 Registrace: 10.2 2007 Bydliště: Praha Číslo: 549 Poděkováno: 19 |
Sice neporadím, jak se seznámit prostřednictvím IT, ale mohu se zde podělit o konkrétní zkušenost. Pokud se chceš seznámit, tak je to trošku z ruky, protože se mi to přihodilo přímo v Asii.
Byl jsem s kámošema loni na podzim v Kambodži, kde jsme se na pár dní zdrželi v hlavním městě Phnom Phenu. Podle Lonely Planetu jsme jeden večer zavítali do hudebního baru, nebo jak to nazvat, jménem Heart Darkness (příznačný název, že). Na tomto místě musím podotknout, že c Čechách nejsem žádnej disco-bourák a na dízu zajdu (ne kvůli hudbě:)) jen na vesnici, a to z nostalgie, tak jednou za dva roky. V Phom Phenu jsme však chtěli poznat, jak vypadá takový klub pro turisty (jinak jsem vždy prosazoval nějakou neturistickou hospodu). První, co mě zaujalo, ne však překvapilo, byly ceny nápojů. Protože jsem se nápoji zabýval asi do 2 do rána, tak nemusím psát, že se jednalo o ceny příznivé. Poté jsem však zjistil, že kámoši jsou jaksi fuč, tak jsem se je vydal hledat. V klubu se pochopitelně pohybovalo spoustu místních krasotinek, o které se už nějákou dobu, co jsem konzumoval, zajímali mí kolegové. Abych nedělal křena, tak jsem pasivně sledoval kulečník, načež mi jedna z místních dívek (která se mi mimochodem líbila snad nejvíc, asi to pozanala:)) vrazila do ruky drink whisky s nějákým sladkým džusem, že prý jí to mám podržet, než se vrátí. To už mi začínalo docházet, že mě nemá za náhražku stolu, u kterého jsem seděl, ale že se jedná jakýsi akt seznamování:). Zkrátka, po chvilce se vrátila a navázala se mno konverzaci. Naštěstí uměla slušně anglicky, nicméně se stejně jednalo o banální rozhovor. Je to taková hra, vždyť to všichni znáte:). Po chvilce jsem kromě jejího milého projevu poznal i její smysl pro přítulnost. V ten okamžik jsem začal mít zvláštní nevysvětlitelný pocit, o co vlastně jde. Říkal jsem si, jestli to prostě není prostitutka, která hledá job. Ale na to opravdu nevypadal. Nevěděl jsem, co dělat, neměl jsem ponětí, jak by tohle mohlo skončit, tak jsem se prostě omluvil a odjel do hostelu... Později jsme se dozvěděli, že se opravdu nejednalo o prostitutky (kámoši zažili ten večer něco podobného), že se jedná celkem o normální holky, který se chtějí procvičit v angličtině tím, že s tebou tráví čas během pobytu a které třeba mají svůj sen, jak si je jednou někdo odveze do Evropy:). Jako protiváhu z toho člověk má, ehm, prostě dámskou společnost... Nevím, do jaké míry je to, co jsem napsal zajímavé, každopádně se s tím máte možnost setkat, pokud pojedete někam do přední Asii (Thajsko, Kambodža, Vietnam, Laos). Takže, kdo se chce seznámit, je to celkem jednoduché:). -------------------- I'll see you at the Weighing-In,
when your life's sum-total's made. And you set your wealth in Godly deeds against the sins you've laid. |
|
|
|
5.5 2007 - 21:14
Příspěvek:
|
|
![]() Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 121 Registrace: 14.3 2006 Bydliště: Ostrov 1, okres Chrudim Číslo: 274 Poděkováno: 298 |
Nechceš něco o svém výletu s kámošema napsat do topicu o cestování? My už bychom se na potom doptali na to, co by nás zajímalo.
Jinak je tu spousta lidí, kteří byli všude možně, ale nenapíšou o tom ani řádku. -------------------- ![]() |
|
|
|
7.5 2007 - 10:45
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 177 Registrace: 1.2 2007 Bydliště: Brno Číslo: 533 Poděkováno: 25 |
aqualung:
Jezdíš takhle s kámošema často? Nejedeš někam i letos? Akaji: Co se týče zkušeností s internetovými seznamkami, tak k těm mám dost velkou nedůvěru, takže jsem donedávna žádné ani nezkoušel, ale před pár měsíci jsem se dozvěděl o stránce www.japan-guide.com , konkrétně podsekce www.japan-guide.com/local/ kde je spousta lidí, kteří by si chtěli s někým dopisovat. Jak plyne z názvu stránek, jde hlavně o japonské inzeráty, ale je tam i plno z jiných zemí po celém světě. No tak jednou jsem se před 2 měsíci nudil, pročítal si tamní inzeráty a pak jsem si řekl proč to vlastně čtu, když stejně nikomu nikdy neodepíšu... Tak jsem napsal jedné japonce, ta kupodivu celkem rychle odpověděla a asi 2 měsíce si píšeme maily. -------------------- When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky! |
|
|
|
9.5 2007 - 20:56
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský guru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 207 Registrace: 10.2 2007 Bydliště: Praha Číslo: 549 Poděkováno: 19 |
Opravdu moc často do Asie nejezdím. Loni v prosinci jsem byl v Asii poprvé, pokud považuji za Asii všechno od Indie dál na východ. Jinak jsem v Asii strávil 5 let života, ale to je úplně jiná záležitost:).
Jestli ještě nikde nebyl, tak bych nevěšel hlavu. Záleží, kam bys chtěl nejvíc, ale pokud vybíráš podle ceny letenky, tak 2-3 týdenní zájezd pořídíš do 25tis. včetně letenky. Na druhou stranu těch 25tis. není zrovna nejjednodušší vydělat, zvláště, když studuješ. Letos o prázdninách, konkrétně v září, bych velice rád navštívil Vietnam a Laos. Možná to však nepůjde tak snadno, jelikož jsem se během studia zahákoval a o prázdninách bych nejraději rozšířil nynější poloviční úvazek alespoň na 30hod/týdně a tudíž nevím, na jak dlouho mě z práce pustěj. Tohle je fakt šílený dilema: kariéra nebo studentskej život? Zatím zvládám obojí, ale čert ví, jak dlouho to ještě vydržím:). Do rubriky Cestování o víkendu napíšu něco na způsob cestopisu + fotky (už jsem to slíbil Vojtovi:)). Bude se to pro ujasnění týkat Kambodži a pár dnů v Bangkoku. 2 Eso: S tím inzerátem tě docela obdivuju, osobně bych se k něčemu takovýmu asi nedokopal. -------------------- I'll see you at the Weighing-In,
when your life's sum-total's made. And you set your wealth in Godly deeds against the sins you've laid. |
|
|
|
9.5 2007 - 21:06
Příspěvek:
|
|
Tak to super, už se těším, jak si počtu. V poslední době čtu už třetí cestopis z Ásie:)
-------------------- ![]() |
|
|
|
9.5 2007 - 21:47
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 177 Registrace: 1.2 2007 Bydliště: Brno Číslo: 533 Poděkováno: 25 |
aqualung:
no já bych nejradši asi do Japonska nebo Koreje minimálně ty 2 týdny, ale spíš než zájezd na vlastní pěst. Ale pro mě je problém našetřit 20k na letenku, natožpak ještě něco na přežití. A i kdybych někdy nedejbože měl tolik peněz pohromadě, tak stejně nikoho neznám, kdo by tak se mnou jel a samotný bych neletěl, protože jak se znám, tak bych zabloudil hned na Ruzyni. Tak jsem si řekl, že jednoduší bude navázat kontakt aspoň přes mail a třeba až tam někdy v budoucnu pojedu, tak tam budu mít místního průvodce. Vojta Pitra: To já zase vyhledávám a nemilosrdně pročítám všechny české blogy, co mají co do činění s pobytem v Japonsku. -------------------- When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky! |
|
|
|
9.5 2007 - 21:55
Příspěvek:
|
|
Blogy čtu taky, to je takový internetový čtení. A jako klasický knížky mám ty cestopisy. Já bych taky jel rád na vlastní pěst, ale to tak nejdřív příští rok. Peníze nejsou problém, ale chybí mi zkušenosti. Já jsem kluk z malé vesnice a nejdál jsem byl s baťohem ve varech a praha je pro mě velkoměsto.
Ale tohle je trochu mimo téma tohoto vlákna, takže pokračujme v Cestování. -------------------- ![]() |
|
|
|
9.5 2007 - 22:07
Příspěvek:
|
|
Peníze nejsou problém, ale chybí mi zkušenosti. Zato mě chybí oboje. -------------------- When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky! |
|
|
|
13.5 2007 - 16:55
Příspěvek:
|
|
|
Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 528 Registrace: 13.7 2005 Číslo: 14 Poděkováno: 4 |
Mě přijde, že seznamování běloch-asiatka není vůbec problém v cizině, každou chvíli potkám nějakého bělocha s asiatkou, ale vždy to jsou cizinci a většinou tam bývá i slušný věkový rozdíl a běloch ani není moc pěkný (českou delinu by tu snad nesbalil ani kdyby měl prachy, ale asiatky jsou v tomhle jiné), jenom u nás jsou ty asiatky pořád nějaké stydlivé a uzavřené vůči cizincům, pořád se drží své komunity. Jsem tuhle mluvil s Japonkou (cca 30 let), co tu žije už rok s rodiči a trochu umí česky, tak jsem trošku flirtoval (za vydatné pomoci svého psa, který se vždycky přijde jako přitulit ke slečně) a ta povídala, že rodiče si přejí japonského ženicha, takže zžejmě ještě přetrvávající tradice. V duchu jsem si říkal, že u nás asi zestárne jako stará panna, než toho ženicha najdou:-) Tuhle jsem byl na číně s Lagarderem a přišel tam dědek/cizinec s pěknou mladou Číňankou (tak 20 let), jsem nejdřív myslel, že to je nějaká jeho průvodkyně, ale pak ho tam začala ocucávat, tak jsme jen dědkovi záviděli a uvažovali o jiném bydlišti:-)
|
|
|
|
13.5 2007 - 21:17
Příspěvek:
|
|
![]() aka Derelict ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 950 Registrace: 24.9 2006 Bydliště: 流れている。。。 Drifting... Číslo: 373 Poděkováno: 83 |
Mě přijde, že seznamování běloch-asiatka není vůbec problém v cizině, každou chvíli potkám nějakého bělocha s asiatkou, ale vždy to jsou cizinci a většinou tam bývá i slušný věkový rozdíl a běloch ani není moc pěkný (českou delinu by tu snad nesbalil ani kdyby měl prachy, ale asiatky jsou v tomhle jiné), jenom u nás jsou ty asiatky pořád nějaké stydlivé a uzavřené vůči cizincům, pořád se drží své komunity. Jsem tuhle mluvil s Japonkou (cca 30 let), co tu žije už rok s rodiči a trochu umí česky, tak jsem trošku flirtoval (za vydatné pomoci svého psa, který se vždycky přijde jako přitulit ke slečně) a ta povídala, že rodiče si přejí japonského ženicha, takže zžejmě ještě přetrvávající tradice. V duchu jsem si říkal, že u nás asi zestárne jako stará panna, než toho ženicha najdou:-) Tuhle jsem byl na číně s Lagarderem a přišel tam dědek/cizinec s pěknou mladou Číňankou (tak 20 let), jsem nejdřív myslel, že to je nějaká jeho průvodkyně, ale pak ho tam začala ocucávat, tak jsme jen dědkovi záviděli a uvažovali o jiném bydlišti:-) Tak to ma pobavilo. Takže do ázie ísť, až keď zostarneme, keď tu na nás každý zanevrie. |
|
|
|
23.8 2007 - 21:12
Příspěvek:
|
|
|
Totoro ![]() Skupina: Members Příspěvků: 7 Registrace: 20.8 2007 Bydliště: Slovakia Číslo: 925 Poděkováno: 0 |
|
|
|
|
24.8 2007 - 15:03
Příspěvek:
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 146 Registrace: 13.7 2005 Bydliště: 布拉格 プラハ 프라하 Číslo: 9 Poděkováno: 358 |
Jestli jsi opravdu původem asiatka, tak prosím pěkně rozehřála jsi mi srdce. Né, že bych okamžitě na tebe skočil a roztrhal tě..., ale myslím, že když si člověk uvědomí, že na forum o asjských filmech dochází i řekněme rodilí asiati, žijící na slováči a v čechách... je to prostě paráda. Opravdu jsi mi udělal radost, ani nevíš.
-------------------- |
|
|
|
24.8 2007 - 16:18
Příspěvek:
|
|
![]() Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 606 Registrace: 29.12 2006 Číslo: 473 Poděkováno: 24 |
|
|
|
|
24.8 2007 - 18:38
Příspěvek:
|
|
![]() Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 956 Registrace: 23.7 2005 Bydliště: Praha Číslo: 53 Poděkováno: 17 |
No, mozna bych sem mohl ukecat jednu slecnu puvodem z Vietnamu... Ale je jeste pod zakonem
Potesilo me, co psal vyse aqualung. Do Thajska bych si chtel vyjet pristi leto. To abych se predem zacal srotit anglinu, jelikoz bych chtel nekdy nejakou asiatku blize poznat -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
12.7 2008 - 02:32
Příspěvek:
|
|
|
Asijský fanda ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 13 Registrace: 4.7 2007 Bydliště: Liberec Číslo: 844 Poděkováno: 0 |
tak minulý léto sem jel za rodinou do vietnamu a celou cestu sem letěl s takovou moc pěknou asiatkou. během prvního letu do incheonu sem si myslel, že je to japonská turistka, co letí zpátky z čech. po následném přistání a nenápadném sledování, kam jde, sem s překvapením a radostí zjistil, že se naše cesty ještě nerozdělily, takže sme spolu prošli do terminálu a tam sem zaslechl, jak mluví vietnamsky s nějakou ženskou. docela mě to překvapilo, páč měla fakt úplně všechny japonský rysy a na vietnamku byste ji rozhodně netipovali. když sem se vzpamatoval z šoku, tak sem se odhodlal oslovil ji, a pak pozval do jednoho z těch bufetů na kimchi. co vám mám říkat, strávili sme spolu pět krásných hodin na incheonském letišti, a potom sme si ještě vyměnili telefonní čísla a yahoo
|
|
|
|
19.7 2010 - 22:21
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský mistr ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 36 Registrace: 21.4 2007 Bydliště: クルノフ Číslo: 672 Poděkováno: 3 |
Já miluji asiatky jen v tom našem městě Krnov je to těžké :-(
Takže zase na suchu |
|
|
|
27.7 2010 - 23:02
Příspěvek:
|
|
Jinak komunikace s tou holkou, jak jsem tady zmiňoval ten japan-guide.com, kupodivu zatím trvá. V březnu dokonce byla v Evropě a pár dní jsme turistili spolu. Takže jsem ji viděl poprvé asi po 3 letech dopisování.
-------------------- When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
PDA verze | Nyní je: 8.9 2010 - 09:06 |