Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
Jul 14 2010, 17:25
Příspěvek:
|
|
![]() Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 121 Registrace: 14-March 06 Bydliště: Ostrov 1, okres Chrudim Číslo: 274 Poděkováno: 298 |
Secret reunion. Celkem to slo, melo to sve chvile, ale do nejakeho nadseni mam daleko. Herci byli fajn, ale cekal jsem lepsi pribeh. 7/10 -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 18 2010, 06:32
Příspěvek:
|
|
|
Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 512 Registrace: 13-July 05 Číslo: 14 Poděkováno: 2 |
Fire of Conscience (2010) - Musím souhlasit s Lagarderem, kvalitní drsná HK kriminálka, na tohle jsou v HK prostě nepřekonatelní, víc takových filmů.
Ip Man 2 (2010) - To okaté drátování jim bohužel nemohu odpustit, to je krok zpátky a vůbec nemají zapotřebí to tam cpát, jde to i bez toho. Zbytečně mně to kazilo film a tak velkým pozitivem pro mně byla jen přítomnost spousty staříků, ve kterých jsem poznával legendy HK filmů 70 a 80 let. Jinak samozřejmě řemeslně natočený pěkně. The Spy Next Door (2010) - Jednoznačně nejzbytečnější Chanův film, co kdy natočil. Ten film nebyl ani tak pitomý, aby byl vtipný, on byl pouze pitomý a dokoukat to bylo utrpení. Na IMDB má film 5,2 což mě děsí daleko více, než film samotný. |
|
|
|
Jul 27 2010, 16:08
Příspěvek:
|
|
|
Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 512 Registrace: 13-July 05 Číslo: 14 Poděkováno: 2 |
Raging Phoenix (2009) - Prokletí thajských akčáren jsou úděsné scénáře (vyjma Ong Baku, tam si na nic nehráli), které píšou nějací zhulenci či co. Po Čokoládě, kde jsem si zpětně uvědomil, že jsem se tam úplně ztratil, proč se tam kdo kvůli čemu mlátil a proč se všichni chovali debilně a proč se tam vůbec takhle chovali a o co šlo, jsem se nového filmu s Yanin bál. Ve Fénixovi je zhulenost scénáře trochu menší, ale jí tam tolik, že má člověk přesto čas přemýšlet, co to je za sračku unášet voňavé holky, ždímat z nich slzy či co a proč jsou všichni děsně tajemní, když vlastně nejsou a proč prostě nezavolají Policii a ta to nevyřídí. Scénář prostě konina na entou, ovšem akcička, to je pochrochtání. Luxusní komba, neokoukaná choreografie, docela přibyla tvrdost úderů (hlavně ke konci), po akční stránce nářez. Celý film si už nikdy nepustím, ale akční scény si budu pouštět pravidelně.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
PDA verze | Nyní je: 30th July 2010 - 12:09 |