Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
14.4 2010 - 19:42
Příspěvek:
|
|
![]() Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 848 Registrace: 30.12 2006 Bydliště: Praha Číslo: 474 Poděkováno: 314 |
jo, to máš pravdu u těch vrahů, je to tak, taky to tak cítím ale při těch soudech, víš, jsem myslela, kolikrát se už mýlili a nebo potrestali někoho nesprávného a s těma trestama směšnýma, kdy za krádež u nás jsou třeba4 roky a za vraždu 2 nepodmíněně to je úplně výsměch! Tak teď už s tebou souhlasím Teď jsem si vzpomněl... zkus ještě třeba tyhle soundtracky... Lover's concerto Thirst Old Boy To by ti zase na chvíli mohlo stačit |
|
|
|
20.4 2010 - 15:57
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský mistr ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 34 Registrace: 22.2 2010 Číslo: 3 570 Poděkováno: 1 |
Zimní.Sonata: Na soundtracky k asijskym filmum jsou zasadni zde uz zminovane stranky Asianosts. Natahal jsem tam hromadu soundtracku. Ted jsem se dival a Be With You tam je s funkcnim megaupload linkem... Jinak jeste doporucuju OSTy Maundy Thursday (Our Happy Time) a Memento Mori (Whispering Corridors 2: Memento Mori), nejen ze jsou vyborne, ale piana tam je take dost. Maundy Thursday je skvělej soundtrack. Přiznám se, že jsem je (myslím Korejce) trochu podceňovala v porovnání např. s Johnem Williamsem, Johnem Barrym, Henri Mancini....ale opravdu by se dalo dát mezi ně rovnítko. MT je úžasnej. Už nebrečim, jenom si ten klavír a to violoncelo užívám. Díky -------------------- Ws
|
|
|
|
20.4 2010 - 16:00
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský mistr ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 34 Registrace: 22.2 2010 Číslo: 3 570 Poděkováno: 1 |
Tak teď už s tebou souhlasím Teď jsem si vzpomněl... zkus ještě třeba tyhle soundtracky... Lover's concerto Thirst Old Boy To by ti zase na chvíli mohlo stačit To jsem ráda, že jseme došli ke shodě. Na ty soundtracky se hned kouknu a těším se na příště -------------------- Ws
|
|
|
|
7.5 2010 - 14:54
Příspěvek:
|
|
Prosím o další tipy na soundtracky ale prosím horory nebo upíry ne. Myslím, že je tím pak ta hudba nasáklá a já se na to ani nemusim koukat a stejně mi bude jezdit mráz po zádech ale z bání. Jsem na to cíťa, pardon.
Vejdou se moje požadavky do nabídky soundtracků? Děkuju za zpětnou vazbu, pa -------------------- Ws
|
|
|
|
7.5 2010 - 16:56
Příspěvek:
|
|
|
Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 122 Registrace: 26.4 2008 Číslo: 1 541 Poděkováno: 0 |
Prosím o další tipy na soundtracky ale prosím horory nebo upíry ne. Myslím, že je tím pak ta hudba nasáklá a já se na to ani nemusim koukat a stejně mi bude jezdit mráz po zádech ale z bání. Jsem na to cíťa, pardon. Vejdou se moje požadavky do nabídky soundtracků? Děkuju za zpětnou vazbu, pa Ahoj. mna dost dostal soundtrack serialu " A love to Kill " |
|
|
|
8.5 2010 - 01:51
Příspěvek:
|
|
![]() Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 956 Registrace: 23.7 2005 Bydliště: Praha Číslo: 53 Poděkováno: 17 |
Prosím o další tipy na soundtracky ale prosím horory nebo upíry ne. Myslím, že je tím pak ta hudba nasáklá a já se na to ani nemusim koukat a stejně mi bude jezdit mráz po zádech ale z bání. Jsem na to cíťa, pardon. Vejdou se moje požadavky do nabídky soundtracků? Děkuju za zpětnou vazbu, pa Jeste bych doporucil OST Il Mare (Siworae). Film mam strasne rad a krasna hudba v nem me donutila koupit 3 DVD spesl edici (vcetne soundtracku). -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
9.5 2010 - 11:00
Příspěvek:
|
|
Jeste bych doporucil OST Il Mare (Siworae). Film mam strasne rad a krasna hudba v nem me donutila koupit 3 DVD spesl edici (vcetne soundtracku). to Taja a Tombac - děkuju Il Mare neboli americký pokud se nemýlím Dům u jezera stahuju a na to love to kill se kouknu, díky a zas se ozvu -------------------- Ws
|
|
|
|
24.7 2010 - 13:03
Příspěvek:
|
|
![]() Totoro ![]() Skupina: Members Příspěvků: 5 Registrace: 18.10 2009 Číslo: 3 356 Poděkováno: 0 |
Líbit by se mohlo něco od Shigeru Umebayashiho, konkrétně třeba Daisy (skoro můj nejoblíbenější soundtrack), 2046 atd. Možná taky Jo Seong-woo, ale od toho mě kromě už vzpomínaného April Snow a Memento Mori nic nenapadá nebo už taky několikrát jmenovaný mystérióznější Jo Yeong-wook (z nejmenovaných mi učaroval OST k Tell Me Something, i když to je spíš kompilace různých interpretů než Yeong-wook sám o sobě) či naopak decentní Lee Jae-jin (Natural City, The Scarlet Letter). Co se týče spojení smyčců a klavíru, z těch neasijských u mě vede OST k The Hours od Philipa Glasse. Určitě bych taky zkusil zabrousit do vod anime.
-------------------- CSFD
... - Movies are so lifelike, that's why we love them. - Then who needs movies? Just stay home and live life! - My uncle says: "We live three times as long since man invented movies." It means movies give us twice what we get from daily life. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
PDA verze | Nyní je: 8.9 2010 - 09:07 |