Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
18.10 2009 - 14:33
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 177 Registrace: 1.2 2007 Bydliště: Brno Číslo: 533 Poděkováno: 25 |
Zdravím, přeinstaloval jsem Win7 a teď mám problém rozchodit Subtitle workshop. Některé videa mi to nechce přehrát. Vždycky jede jenom zvuk, obraz nic. Napřed jsem to zkoušel bez kodeků (na filmy mám MPC-HC), pak jsem si uvědomil, že workshop asi bude nějaké kodeky potřebovat. EDIT: Jé, teď jsem si všiml, že jsem to tady už vlasně jednou řešil http://asiantitulky.cz/forum/index.php?showtopic=2175 tak se omlouvám za double... Nicméně předtím mi to fungovalo a teď ne, tak jsem z toho jelen. Příspěvek upraven uživatelem Eso Rimmer 18.10 2009 - 14:37 -------------------- When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky! |
|
|
|
18.10 2009 - 15:16
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský guru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 203 Registrace: 19.9 2008 Bydliště: Praha Číslo: 2 221 Poděkováno: 47 |
No z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že SW si dělá co chce a kdy chce, jeden čas mě to vyhazovalo při každým filmu, řikal sem si ,že to je asi kodekama, ale neřešil sem to a teď, nejsem si vědom, že bych instaloval něco novýho, to jede u každýho filmu naprosto bez problému. Nechápu to. Přijde mi, jakoby se workshop musel nejdřív v kompu zabydlet
|
|
|
|
18.10 2009 - 15:26
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 177 Registrace: 1.2 2007 Bydliště: Brno Číslo: 533 Poděkováno: 25 |
Už jsem pomalu rezignoval a nainstaloval Jubler. Ten po mě ale zase prozměnu chtěl Mplayer a v readme vysloveně píšou, že má být bez GUI. Tak jsem ho ze stránek stáhl (bez GUI) a Jubler samozřejmě mplayer.exe odmítal vzít. Nakonec jsem nainstaloval nějakou tu ofic. verzi s GUI zvanou Smplayer a Jubler její mplayer.exe samozřejmě vzal... Co mě ale překvapilo bylo, že při spuštění videa mi Jubler vypl Win AERO a video otevřel v novém okně. Tak mě napadlo, že zkusím Subtitle Workshop pustit právě když je vypnuté Aero. SW samozřejmě video normálně přehrál. Tak teď teda nevím co. Jak je možné, že jedno Xvid video SW normálně pustí a u jiného jede jen zvuk a po vypnutí Aera jede i to co nejelo?
-------------------- When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky! |
|
|
|
18.10 2009 - 15:30
Příspěvek:
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 146 Registrace: 13.7 2005 Bydliště: 布拉格 プラハ 프라하 Číslo: 9 Poděkováno: 358 |
Sice jsem už W7 odeslal do digitálního nebe, ale pro správný chod SW251 bylo nutné mít ve fddshow zaplou položku dekodování RAW Image nebo jak se to jmenovalo a pak tam lítalo všechno, Halali pro matrošky.
-------------------- |
|
|
|
18.10 2009 - 15:33
Příspěvek:
|
|
|
notorický fantasta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 266 Registrace: 27.6 2008 Číslo: 1 798 Poděkováno: 11 |
Eso Rimmer:
Já měl hodně velkej problém při přechodu z OS MS Win XP SP2 32bit na OS MS Win VISTA SP1 32bit, kdy jako jedinej program ze všech, co jsem používal ne a ne si zvyknout na novej kabátek widlí a furt mi házel překrásné hlášky a program padal u každého třetího souboru. Samozřejmě mě napdl nějakej zasranej codec, protože s nima má SW docela problémy a také DVobSub. Říkám si: Používám pouze CCCP, tak kde je kurva problém? Inu, problém byl v tom, že DVobSub se nějakým způsobem pral s FFDShow. -> Takže reinstal novým updatem a bylo po problémech OS MS Win 7 b 32bit jsem už zkoušel na dvou strojích a myslím, že si počkám až na SP1. No, když si to teď čtu, tak jsem Ti vlstně nijak nepomohl, takže sorry za OT. -------------------- ![]() |
|
|
|
18.10 2009 - 16:00
Příspěvek:
|
|
Lagardere:
Právě jsem na to přišel aniž bych četl tvůj příspěvek. aionori: Na Win7 64bit jsem jel od Bety přes RC1 až teď na RTM a žádný větší problém jsem s nimi nikdy neměl. Ani si nevzpomínám na program, který by mi v tom nejel. Teda kromě těch lapálií se Subtitle Workshopem. Tak se konečně můžu vrhnout na tvorbu titulků k http://www.csfd.cz/film/255549-japan-a-sto...-love-and-hate/ Lépe řečeno, pokusím se o první odposlech, tak jsem zvědav jaký bude poměr mezi rozumím/nerozumím. Když jsem se na to včera díval, tak mi přišlo, že tomu i docela rozumím, tak jsem uvidíme, jestli to nebyl jen pocit. -------------------- When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky! |
|
|
|
18.10 2009 - 16:16
Příspěvek:
|
|
|
notorický fantasta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 266 Registrace: 27.6 2008 Číslo: 1 798 Poděkováno: 11 |
Eso Rimmer:
Haali je jasná věc. CoreCODEC použím též, jelikož mašina už přeci jen stárne. A tím CCCP jsem myslel celej balík, kde máš jak MPC HomeCinema 1.3.1264.0, tak Haali a oba FFdS. K těm sedmičkovejm widlím: když to máš především jako železo na takové to domácí žvýkání, tak tam je to bez debat, a pokud třebas rád zkoušíš nové aplikace a různé bety, tak je to jasné, ale když máš dělat na pracovním kompu V NX a CAD a Tvůj admin v práci Ti prostě a jednoduše nedovolí něco novýho tam cpát, tak je to bez debaty, ale to už je jiný příběh... -------------------- ![]() |
|
|
|
22.10 2009 - 22:40
Příspěvek:
|
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
|
23.10 2009 - 13:03
Příspěvek:
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 146 Registrace: 13.7 2005 Bydliště: 布拉格 プラハ 프라하 Číslo: 9 Poděkováno: 358 |
Tak to je parádní -------------------- |
|
|
|
23.10 2009 - 18:01
Příspěvek:
|
|
|
Lagardere:
Přesně! To se snad musí líbit každému uživateli widlí, nejen těm ze zátoky pirátů, lovců obrazu apod. -------------------- ![]() |
|
|
|
28.10 2009 - 11:39
Příspěvek:
|
|
-------------------- |
|
|
|
29.10 2009 - 07:11
Příspěvek:
|
|
|
Lagardere:
To ještě stále nerozumíš japonštině? :-D :-D :-D Já to viděl předevčírem společně ještě se čtyřmi dalšími videi. Je to fakt švanda, že? :-) -------------------- ![]() |
|
|
|
29.10 2009 - 08:07
Příspěvek:
|
|
|
Ještě si neodpustím následující...
a pak už dám pokoj. Win 7 v Japonsku ![]() Mrkvosoft si najal Seiyū: Mizuki (japanofilové jistě znají, stejně tak otaku), pro ostatní normální uživatele: její ofisajta ZDE, a dopadlo to následovně: -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
PDA verze | Nyní je: 8.9 2010 - 08:34 |