IPB

Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )

2 stránky(nek): V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Vaši oblíbení autoři, je tady mrtvo, tak co nepokecat :)
Sysel_CZ
příspěvek 16.10 2008 - 20:24
Příspěvek: #21

Rozený Asiat

Skupina: Members
Registrace: 6.8 2005
Číslo: 77
Poděkováno: 37

Ja mam bud desnej vypadek pameti, nebo nevim... Ja zadnou Tainaku vazne neznam smile.gif

--------------------
I když už nejsem ve světě skoro patrný, stále ještě trošku žiju :)
Go to the top of the page

+Quote Post
cunesk8
příspěvek 16.10 2008 - 21:11
Příspěvek: #22

Asijský učenec

Registrace: 6.1 2008
Číslo: 1 232
Poděkováno: 0

z japonska jedine ENVY, MONO, NAIAD - to je pecka smile.gif A sem tam nejaky ten japan crust

+Quote Post
mi0
příspěvek 16.10 2008 - 21:26
Příspěvek: #23

Rozený Asiat

Registrace: 13.4 2006
Číslo: 293
Poděkováno: 73

CITACE(Sysel_CZ @ Oct 16 2008, 21:24) *
Ja mam bud desnej vypadek pameti, nebo nevim... Ja zadnou Tainaku vazne neznam smile.gif

Bol by som odprisahal, že som videl od teba post na asian-music.cz na túto speváčku, ale keď som to chcel teraz dohladať, nenašiel som... chair.gif Bol to taký krátky príspevok, že je zvláštne, že "túto" speváčku tam ešte nikto nespomenul, ale očividne sa mi v hlave poplietlo viac postov. Sa mi akosi pri každej zmienke o ázijskej hudbe vkráda na myseľ tvoj nick, takže sry za omyl biggrin.gif

+Quote Post
Abrach
příspěvek 21.2 2009 - 16:12
Příspěvek: #24

Totoro
*

Registrace: 6.10 2008
Číslo: 2 313

Je to tu celkem mrtvi tak prihodim taky svoje kousky.

JAPONSKO:

Do as Infinity
Hajime Chitose
Masami Okui

Jestli ma nekdo zajem o neco rychlejsiho tak:

Hinoi Team

CHINA tam jediny co znam:

Twelve Girls Band

A KOREA jedine:

Lee Soo Young

+Quote Post
dezorz
příspěvek 22.2 2009 - 09:11
Příspěvek: #25

Rozený Asiat

Registrace: 14.7 2005
Číslo: 21
Poděkováno: 27

na muziku je malo casu nerozdelujem to na azisjku a nezaijsku (na rozdiel od filmu, kde odlisnost azijskeho filmu je patrna)

ale tento tyzden som si vsimol novy album mojich oblubenych sleep walker. urcite odporucam, pokial ma niekto rad spiritualny coltraneovsky jazz.

Brilliant work from Sleep Walker -- the Japanese jazzy combo who's held our interest for the better part of the past decade! Sleep Walker were one of the first of their scene to move into classic jazz territory -- getting past the beats and programs of other contemporary combos, and moving into straight acoustic modes that are filled with with spirit and soul. There's a very righteous vibe to their music -- one that's informed by the best post-Coltrane modes of the Impulse Records generation, particularly Pharoah Sanders, who plays with the group on one track here -- lending his horn to the group's own searing tenor sax, keyboards, bass, and drums.

+Quote Post
Phekda
příspěvek 19.3 2009 - 12:56
Příspěvek: #26

Asijský fanda
**

Registrace: 7.1 2007
Číslo: 482

mno, z klidnějšího soudku bych vytípnul Maki Asakawa. výborná muzika, zpěvačka 70. let, temnej hlas a živelnej projev. cool.gif Žeru jí od doby, kdy jsem viděl výbornej film "9 souls", scéna s liliputánem doktorem a tančnicí v bordelu. Chicchana Toki Kara je bomba.Na albu No Sekai si snad každý najde něco, co se mu zalíbí.
a z metalovejch věcí nemůžu nedoporučit Sigh, Magane nebo Hakuja. Poslední dobou se mi ještě nechce mazat z přehrávače Amduscias, což je něco, jako nakopnutější Hakuja. Správný japonský zlo! innocent.gif

+Quote Post
finrandil
příspěvek 24.3 2009 - 14:16
Příspěvek: #27

aka Derelict

Registrace: 24.9 2006
Číslo: 373
Poděkováno: 83

Ja sa vždycky rád vrátim ku skupine Polaris. V jednom sú naozaj výnimoční, a to v silnej atmosfére, ktorú ich hudba dokáže navodiť.
A je to jedna z kapiel, kde basová gitara naozaj vyniká...

「光と影」 [hikari to kage] "Svetlo a tma"

+Quote Post
paskuda-chan
příspěvek 20.4 2009 - 12:20
Příspěvek: #28

Totoro
*

Registrace: 30.3 2009
Číslo: 3 088

Ja si vždy rada vypočujem Nicholasa Tse, ktorého určite poznáte z akčných filmov HK produkcie. Výrazné basy a gitara. A neskutočne krásne balady. Inak ak by bol záujem môžem uploadnem jeho cd- mám niečo cez polovicu vydaných cd.

+Quote Post
Paav
příspěvek 24.4 2009 - 21:57
Příspěvek: #29

Asijský fanda
**

Registrace: 20.4 2009
Číslo: 3 111

Hele lidi, jak tojhle fórum sleduju, ty jména znám, ale musím se zeptat kde berte ty desky? Mě by zajímalo co pácha Kelly Chen (mám ji rád za filmy volavka, lavender, tokyo raiders a další se chystám shlédnout) Cecilia Cheung (tajky ji znám z pár fimů the promise, zu warriors a další s ní mám doma neshlédnuté,) Nicholas Tse je můj oblíbenec filmový, prý je ale jeho manželka Cecilia Cheung děsně neřestná, takže Nichioolas prý prohloupil, když opustil kdysi Faye Wong, pro kterou tuším i napsal nějaké skladby.

Moje jména z Asie:

Japonsko: Akino Arai(díky endingu v noir jsem ji začla poslouchat),

Maaya Sakamoto(viděl jsem visions of escaflowne kdysi a musel jsem hned mít všechyn jejídesky odknce jsem si koupil i jeden originál od ní yuunagi loop),

Ayumi Hamasaki(kdysi jsem četl článek na manga.cz zajímalo měco je zač, prošel jsem youtube byl jsem nadšen jedny prázkjy jsem jí pilně poslouchal a a sleduju ji stále mix pop rocku, diska, elektroniky v těch nejlepších barvách Ayu rulez, nejíce se mi líbíila deska My Story tu jse slyšel první a nemohl jsem přesta, i když možná že první byla Missunderstood, ale tu tolik nežeru, ale mám rád všechny alba od ní řadová i to jendo minialbum, mám tuším i dva videokoncerty, letiošní mp3 živáky a další právě prohrabuji dnes večer.

ruskojaponská zpěvačka Origa, má suprový hlas a hlavně barvu hlasu, žel bohu, všechny desky njesou úplně vynikající někdy se topí bez npadů, chybí dobrá instrumentace, nápady a aranžér, ale prá deske je hodně dobrých, hlavně zpívala na koncertu sugiza rise to cosmic fly a to je mazec totální, neluvě její songy v gits

AYA rockerka hrající grunge má sice jen pár věcí, ale je fakt dobrá

Kylee - debutovala, má singl, album, písnička VAcancy je skvělá, o théle holčině jistě uslšíme má terpve 14, ale zpívá výborně

skladatelé: Yoko Kanno za gits série, visions of escaflowne a spoustu dalších, yuki kajiura trilogii girls wtih guns a hlavně tsubasa chronicle to je bomba ost, mám i její další věci, ne všechny se mi líbí, ale většina jo. dál kenji kawai(gundam 00, seven swords, dragon tiger gate,, ko otani,
shiro sagisu(casshern, musa, the restless),

kuniaki haishima za macross zero,

toshihiko sahashi za big o, fmp, gunslinger girl,samozřejmě pár věcí má dobrých nobuo uematsu

z tvrdších věcí Galneryus, Concerto Moon (první kapela co jsem kdy slyšel, díky infromaci že sou předskokani na turné Stratovarius v roce 2000)

Abingdon Boys School, The Pillows, Takayoshi Ohmura, Atsushi Yokozeki, Luna Sea, Sugizo, Fake?, Tourbillon, Oblivion Dust, Inoran, X-Japan, L'Arc en Ciel, Buck Tick, Glay, Kyosuke Himuro, Rain, Toshi, Pata, Despair's Ray, Daita, SiamShade, Hyde, teď vlastně založil kapelu Vamps s kytaristou Oblivion Dust, Ark Storm, Binecks, Anthem, Hide, Monoral, Pierrot, Gackt, Ryucihi Sakamoto, Chiba Saeko, Double Dealer, Norifumi Shima, Toshiyuki Koike

Violet UK a S.K.I.N jsou moje vysněné projekty aŤ už mají desku, to čekání trvá věčnost

z Číny znám málo skaldatel ost tun dan

výborná zpěvačka Faye Wong -byt mě zajímá pouze osm deske od roku 1995 nahoru

Z Koreje znám pouze jednoho umělce: Seo Taiji - viděl jsem jeho koncert s londýnskou filharmonií totální mazec, hip hop, metal, rock, pop, poslední dva singly a celkem 4 jeho alba se mi líbí zbytek mě nezaujal

poraďte prosím nějaké věci korejské a čínské, spíše tvrdšího rázu asi..... tím nemyslím nějaký black nebo death, rpsotě rock metal, nebo nějaký ten pop co se fakt vyznačuje nápadem a kvalitou.....

to je vše co měn padá, ale možná toho poslouchám z Asie ještě více, jen si na vše nemohu vzpomenout

+Quote Post

2 stránky(nek): V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
2 uživatel(é)(ů) právě čte toto téma (2 host(é)(ů) a 0 anonym(ní)(ních))
0 uživatel(é)(ů):

- PDA verze Nyní je: 8.9 2010 - 09:07