Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
3.2 2009 - 10:13
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský fanda ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 12 Registrace: 26.1 2009 Bydliště: Obeckov (SLOVENSKO) - okres Veľký Krtíš ,to je pre tých ktorých by to zaujímalo :-) Číslo: 2 971 Poděkováno: 0 |
chcem si niečo uploadnuté sťahnuť z tohto fora ale píše mi toto : Bohužel došlo k chybě. Nevíte-li, jak tuto funkci používat, nebo nerozumíte tomu, proč k takové chybě došlo, zkuste si přečíst nápovědy. Systém vrátil tuto chybu: Nejste oprávněn(a) používat tuto funkci. Jste-li řádným uživatelem, přihlaste se zde: čo mám prosím robiť ? , píše sa pre viac info použite nápovedu ,aj by som ju použil keby nebola po anglicky tak neviem čo mám robiť , dá sa niekde v nastaveniach nastaviť aby mi už túto správu viac nezobrazovalo ? prosím poradťe čo stým mám robiť ? |
|
|
|
3.2 2009 - 13:53
Příspěvek:
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 146 Registrace: 13.7 2005 Bydliště: 布拉格 プラハ 프라하 Číslo: 9 Poděkováno: 358 |
popiš problém podrobněji, co stáhnout, kde, za jakych okolnosti atd.
tato "chyba" se zobrazuje když klikáš na "nové příspěvky" a oni žádné nepřibyli od poslední návštěvy -------------------- |
|
|
|
3.2 2009 - 14:23
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský fanda ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 12 Registrace: 26.1 2009 Bydliště: Obeckov (SLOVENSKO) - okres Veľký Krtíš ,to je pre tých ktorých by to zaujímalo :-) Číslo: 2 971 Poděkováno: 0 |
popiš problém podrobněji, co stáhnout, kde, za jakych okolnosti atd. tato "chyba" se zobrazuje když klikáš na "nové příspěvky" a oni žádné nepřibyli od poslední návštěvy stiahnuť ? -jedno anime od jedného používateľa -aionori - dám ti sem celý odkaz : http://asiantitulky.cz/forum/index.php?act...msg&id=1316 -to je on ,ked naň kliknem napíše mi to čo som uviedol vyššie , predtým ,keď som sťahoval ,som nemal žiadny problém až teraz. |
|
|
|
3.2 2009 - 15:44
Příspěvek:
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 146 Registrace: 13.7 2005 Bydliště: 布拉格 プラハ 프라하 Číslo: 9 Poděkováno: 358 |
Odkaz mi nefunguje. Je možné že odkazuje na soubor, který již neexistuje
-------------------- |
|
|
|
3.2 2009 - 17:11
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský guru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 203 Registrace: 19.9 2008 Bydliště: Praha Číslo: 2 221 Poděkováno: 47 |
Moc nechápu, jestli se snažíš dostat do nějakýho topicu nebo něco odněkud stáhnout, ale když napíšeš název toho anime, tak ti to sem určitě někdo hodí
|
|
|
|
6.2 2009 - 13:18
Příspěvek:
|
|
Moc nechápu, jestli se snažíš dostat do nějakýho topicu nebo něco odněkud stáhnout, ale když napíšeš název toho anime, tak ti to sem určitě někdo hodí To anime sa volá Fullmetal Panic a potrebujem diely od 12 vyššie (12 diel nie). čiže 13 až 24 prvých 12 som sosal od aionoriho ale odkaz ktorý mi poslal mi píše toto : http://asiantitulky.cz/forum/index.php?act...msg&id=1316 , stačí kliknúť a hneď pochopíš , a neviem čo s tým či sa nedá nejak tento odkaz prepísať aby sa mi dalo sosať ako z tohto ? http://asiantitulky.cz/forum/index.php?act...msg&id=1307 |
|
|
|
6.2 2009 - 13:51
Příspěvek:
|
|
|
Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 621 Registrace: 13.4 2006 Bydliště: Slovakia/Trenčín Číslo: 293 Poděkováno: 73 |
...na full metal panic nájdeš na nete kopu stránok s fungujúcimi linkami, takže riešiť problém s fórom je IMHO zbytočné. Hoď si do googla "full metal panic megaupload" a 8 z 10 odkazov bude obsahovať to, čo potrebuješ :-/
|
|
|
|
6.2 2009 - 18:06
Příspěvek:
|
|
|
notorický fantasta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 266 Registrace: 27.6 2008 Číslo: 1 798 Poděkováno: 11 |
Také se zapojím
Feb 3 2009, 07:21 Feb 3 2009, 14:47 Feb 3 2009, 15:12 Feb 4 2009, 06:14 Feb 4 2009, 08:27 Feb 4 2009, 10:59 Feb 5 2009, 11:08 Feb 5 2009, 13:13 Feb 6 2009, 07:19 Feb 6 2009, 13:30 AD... Myslel jsem tím, ať se podíváš na následující topic: ASIANTITULKY.CZ/FORUM - HomePage -> ASIE A VŠE KOLEM -> Anime a Manga -> Vaše nejoblíbenější anime (příspěvek # 69) Tam jsem dal linky na nejběžnější či nejčastější místa, odkud je možno ''zdarma'' si tuny a tuny a tuny Anime stáhnout... Pokud hledáš Fórum přímo zaměřené na ANIME (a CZ/SK titule), doporučuji: otakuland.cz / anime.akihabara.cz Feb 4 2009, 08:21 AD... MOBIL To se na mě nezlob (anebo se zlob), ale telefonní číslo na můj mobilní telefon krom administrátorů nikomu nedávám. ...Momentálně jsem pracovně velmi vytížen, takže Fumoffu se trochu zpozdí, ale slíbil jsem Ti, že to upnu (kam jsem se dohodli), tak to také dodržím! Do konce příštího týdne to budeš mít!!! A abych se vyjádřil do budoucna jasně (pro všechny potencionální adepty): 1) Kdokoli z tohoto Fóra mě požádá o Radu / Pomoc / Že nemůže něco sehnat... apod. Tak velice rád (a ochotně), bude-li to v mých silách, vypomůžu... Takže: Jestliže něco sháníš a já budu vědět, kde se to Sosnout / Sehnat, tak rád zašlu linky. Když najdu link na funkční web či torrent či já vím co... tak jej pošlu! 2) Pakliže něco ne a ne sehnat a mrkneš se např. do mého Profilu na ČSFD a vidíš: ejhle, ...šťastlivec - tu to je... a normálně (slušně) mě požádáš, zda bych byl ochoten Ti to poskytnout či napsat, kde to sehnat, tak preferuju to, že prostě pošlu... Jestliže je ona dotyčná věc 'běžně k sehnání v pavoučí síti', tak jednoduše odepíšu a pošlu (většinou jako přílohu) linky. Teprve pakliže nevím vůbec o žádném místě, kde to sosnout, pak jsem ochoten TO uploadnout (po vzájemné dohodě) na nějaký free share server. SHRNUTÍ: Když mi napíšeš: sháním to a to a vím, že TO máš, prosím pomoz, tak v nejbližší možné době odpovím. KDYŽ SE TI NEBUDE LÍBIT TO, ŽE JSEM TI POSLAL LINKY / LINK NA NĚJAKÉ MÍSTO, ODKUD SE TI NECHCE TAHAT (ALE PŘITOM JE TAKŘÍKAJÍC VOLNĚ K DISPOZICI – NAPŘ. JE TO NA RS / FF A TY TO NUTNĚ CHCEŠ NA MU / CZS), TAK UŽ TO NENÍ MŮJ PROBLÉM… Na zprávy typu: Hele, Vole, upni mi Ekusute na RS. Do pátku to tam chci mít. Lojza Nereaguju
Připojené obrázky
-------------------- ![]() |
|
|
|
6.2 2009 - 22:29
Příspěvek:
|
|
|
Rozený Asiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 621 Registrace: 13.4 2006 Bydliště: Slovakia/Trenčín Číslo: 293 Poděkováno: 73 |
...celkem hezká slečna a taky styl kreslení... copak je to za anime?
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
PDA verze | Nyní je: 8.9 2010 - 08:39 |