![]() |
Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek:
|
|
Totoro ![]() Skupina: Members Příspěvků: 1 Registrace: 9.3 2011 Číslo: 4 216 Poděkováno: 0 ![]() |
Zdravim, v druhe nebo treti tride jsme v druzine meli pouze dva filmy na VHS. 1. nejaky sileny detsky horor o strasidlech pod posteli 2. nejaky kung-fu film ktery jsem v te dobe zral a videl ho minimalne jednou tydne po cely skolni rok. Nevim ale jak se jmenoval a zadam vas o pomoc. Par detailu co jsi pamatuju: - hlavni hrdina maly kluk > myslimze to mel byt v pribehu budha - byl ochranovan kung-fu bojovnici - mel nejaky sutr diky kteremu byl neviditelny - sutr ztratil pri jitze vlakem - na konci bojovali v nejakem chramu na drevenych kulech Predem moc diky, L. |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský všežravec ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 27 Registrace: 1.3 2011 Bydliště: Shanghai Číslo: 4 192 Poděkováno: 7 ![]() |
Zní mi to trošku jako Zlaté dítě - ale to je Hollywood jak řemen. A E. Murphyho by sis asi pamatoval...
Ale kdyby náhodou...
Důvod pro editaci: úprava odkazu
-------------------- ![]() Quan Zhen! The most adorable bunch of losers in jianghu. |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 51 Registrace: 30.10 2009 Číslo: 3 367 Poděkováno: 0 ![]() |
Zdravim, v druhe nebo treti tride jsme v druzine meli pouze dva filmy na VHS. 1. nejaky sileny detsky horor o strasidlech pod posteli 2. nejaky kung-fu film ktery jsem v te dobe zral a videl ho minimalne jednou tydne po cely skolni rok. Nevim ale jak se jmenoval a zadam vas o pomoc. Par detailu co jsi pamatuju: - hlavni hrdina maly kluk > myslimze to mel byt v pribehu budha - byl ochranovan kung-fu bojovnici - mel nejaky sutr diky kteremu byl neviditelny - sutr ztratil pri jitze vlakem - na konci bojovali v nejakem chramu na drevenych kulech Predem moc diky, L. ahoj myslis tenhle film podle toho co jsi napsal tak byto mohlo byt tohle zde mas odkaz na stahnuti KÓD http://www.uloz.to/5395867/princ-slunce-avi
Důvod pro editaci: link do code
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Nyní je: 12.12 2019 - 12:41 |