![]() |
Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 60 Registrace: 24.5 2010 Číslo: 3 712 Poděkováno: 0 ![]() |
Sleduje z vás někdo japonské či korejské show? Třeba Running man, Family outing, Night after night, SGB, Arashi ni Shiyagare..... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský mistr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 170 Registrace: 12.5 2009 Bydliště: Pardubice, London Číslo: 3 146 Poděkováno: 59 ![]() |
Sleduje z vás někdo japonské či korejské show? Třeba Running man, Family outing, Night after night, SGB, Arashi ni Shiyagare..... Na Family Outing 1 jsem se dívala (byli naprosto dokonalí ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 60 Registrace: 24.5 2010 Číslo: 3 712 Poděkováno: 0 ![]() |
Na Family Outing 1 jsem se dívala (byli naprosto dokonalí ![]() Hurá ![]() ![]() ![]() ![]() Strong heart koukám taky, bohužel titulky jsou potíž na většinu dílů ![]() A pak klasická skvadra happy together, dream team atd co dává k dispozici s eng titulema SBS tusim? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský mistr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 170 Registrace: 12.5 2009 Bydliště: Pardubice, London Číslo: 3 146 Poděkováno: 59 ![]() |
Hurá ![]() ![]() ![]() ![]() Strong heart koukám taky, bohužel titulky jsou potíž na většinu dílů ![]() A pak klasická skvadra happy together, dream team atd co dává k dispozici s eng titulema SBS tusim? Kang Ho Dong 강호동 a Yoo Jae Seok 유재석 jsou borci ![]() Všechny díly FO jsem sice neviděla, ale časem na to určitě dojde. ![]() Taky mě ještě bavil YSMM. A přesně tak, problém jsou titulky. |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Kang Ho Dong 강호동 a Yoo Jae Seok 유재석 jsou borci ![]() Všechny díly FO jsem sice neviděla, ale časem na to určitě dojde. ![]() Taky mě ještě bavil YSMM. A přesně tak, problém jsou titulky. Hodong je dobrej 1N2D je skvela show ![]() ![]() YSMM? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Hodong je dobrej 1N2D je skvela show ![]() ![]() YSMM? Ya Shim Man Man. Variety show. Na YouTube určitě najdeš klipy s eng titl. Už to neběží. 1N2D jsem taky několik kousků viděla. Jsou to paka (v dobrém slova smyslu). ![]() Měla jsem taky ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Nyní je: 13.12 2019 - 03:55 |