![]() |
Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 538 Registrace: 13.7 2005 Číslo: 4 Poděkováno: 3 ![]() |
Včera jsem si po kratší pauze pustil opět něco asijského a to konkrétně April story a musím přiznat, že jsem se dost nudil ![]() Tak to já se při April Story nenudil vůbec. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Správa fóra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Admin Příspěvků: 2 591 Registrace: 13.7 2005 Bydliště: 布拉格 プラハ 프라하 Číslo: 9 Poděkováno: 511 ![]() |
Tak pááááánovééé, dal jsem si Dog Bite Dog a teda páááánovéééé, hodně drsnej a temnej film... zase jsem si připoměl, proč vlastně koukám na tu asijskou kinematografii... právě pro tohle, žádný tabu, žádný pozlátka a zbytečný sladkosti ve filmech, prostě jen tak.... jako doporučuju...fakt, že jo...
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Král asijských bohů ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 1 921 Registrace: 6.8 2005 Bydliště: BrnoJihlava :) Číslo: 77 Poděkováno: 39 ![]() |
Jj, pusobilo to na me jeste vic nez SPL, dokonaly... ty posledni sceny v Hong Kongu byly hyper
-------------------- I když už nejsem ve světě skoro patrný, stále ještě trošku žiju :)
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 538 Registrace: 13.7 2005 Číslo: 4 Poděkováno: 3 ![]() |
Tak pááááánovééé, dal jsem si Dog Bite Dog a teda páááánovéééé, hodně drsnej a temnej film... zase jsem si připoměl, proč vlastně koukám na tu asijskou kinematografii... právě pro tohle, žádný tabu, žádný pozlátka a zbytečný sladkosti ve filmech, prostě jen tak.... jako doporučuju...fakt, že jo... Koukal jsem na čsfd a vypadá zajímavě, asi seženu. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Král asijských bohů ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 167 Registrace: 14.3 2006 Bydliště: Ostrov 1, okres Chrudim Číslo: 274 Poděkováno: 318 ![]() |
Před malou chvílí jsem dokoukal Drugstore Girl a nevím čím to bylo, možná očekáváním něčeho úplně jiného, ale byl jsem hodně zklamaný a jediným kladem byla tak obrovská trapnost, až to bylo místy zábavné.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 83 Registrace: 12.4 2006 Bydliště: Žďár nad Sázavou Číslo: 291 Poděkováno: 15 ![]() |
já jsem včera koukal na Citizen Dog a My Piano...
Citizen Dog byl hodně zvláštní (slovo zvláštní nejlépe dvakrát potrhnout), ale líbil se mi.. no a snímek My piano mě naprosto okouzlil... kdyby měl někdo soundtrack a byl tak laskav, že by se mi ozval, vůbec bych se nezlobil... ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Král asijských bohů ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 167 Registrace: 14.3 2006 Bydliště: Ostrov 1, okres Chrudim Číslo: 274 Poděkováno: 318 ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský velmistr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 210 Registrace: 17.7 2005 Bydliště: Vyškov Číslo: 36 Poděkováno: 13 ![]() |
Citizen Dog je jak pěknej (formou), tak zvláštní (obsahem), já ještě přidám - zábavnej.
-------------------- It´s a strange world...
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Dneska jsem viděl Ostří meče, celkem průměrný film ve všech směrech.
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Asijský fanda ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 12 Registrace: 21.8 2006 Číslo: 351 Poděkováno: 0 ![]() |
Save the green planet a bol som z toho pekne hotový
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Konečně si ke mě našlo cestu dvd Zkrocená hora od Anga Leeho. Krásný film, člověk má hned chuť být gayem
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Konečně si ke mě našlo cestu dvd Zkrocená hora od Anga Leeho. Krásný film, člověk má hned chuť být gayem ![]() Krásný film to je, ale že bych měl chuť být gay, no nevím. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 56 Registrace: 11.9 2006 Bydliště: Praha Číslo: 363 Poděkováno: 0 ![]() |
Před chvílí jsem dokoukal My piano ( s pitrovými titulky , kterého tímto chválím , velice povedené ) a ten film mě fakt vzal u srdce ... pěkná síla ... neřikám , že to je nejlepší ,ale pro mě určitě nejsilnější film za dlouhou dobu ..
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Děkuji, děkuji. Budu se červenat
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský učenec ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 83 Registrace: 12.4 2006 Bydliště: Žďár nad Sázavou Číslo: 291 Poděkováno: 15 ![]() |
dnes jsem koukal na film Akira... moc příjemná podívaná a i ouška si přišly na své...
![]() pitra: děkuju za OST k My piano ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Před chvilkou jsem dokoukal Smrtící andílky. Ani fakt, že jsem to viděl na dabované véháesce mi nezkazil vynikající dojem. Opravdu skvělá akční oddychovka s moc pěknýma herečkama
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
já jsem viděl film Čas a také si nemohu stežovat... naprostá spokojenost...
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský guru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 631 Registrace: 13.7 2005 Číslo: 14 Poděkováno: 4 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
To budou ale pěkné Vánoce
![]() Já jsem právě dokoukal Ghost in the shell, první i druhý díl. Druhý se mi líbil o něco víc, byl pochopitelnější a vizuálně hezčí. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Král asijských bohů ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 1 921 Registrace: 6.8 2005 Bydliště: BrnoJihlava :) Číslo: 77 Poděkováno: 39 ![]() |
To 2009 Lost Memories tam trosku bije do oci
![]() -------------------- I když už nejsem ve světě skoro patrný, stále ještě trošku žiju :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Nyní je: 6.12 2019 - 03:35 |