![]() |
Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
![]() |
zennie |
![]()
Příspěvek:
|
Guests ![]() |
Aha, me zmatlo prave to umisteni mezi fotkama nadrazi, tak jsem myslel, ze je to nekde v okoli ![]() |
|
|
leibor |
![]()
Příspěvek:
|
Guests ![]() |
nn, mně se akorát při nahrávání trochu pomíchaly, proto je tak nelogicky mezi nádražím
![]() |
|
|
zennie |
![]()
Příspěvek:
|
Guests ![]() |
Tentokrát se podíváme na cestu Hello Kitty jetem z Taiwanu do Japonska
![]() Celý report: http://zennie.cz/blog/?p=8060 |
|
|
zennie |
![]()
Příspěvek:
|
Guests ![]() |
Sepsal jsem dalších pár zápisků z této nádherné země. Tentokrát jsem jel v zimě z úplného východu od Východočínského moře až po úplný západ, odkud je to vzduchem o jen 500 km dál do Brna než do Shanghaie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Král asijských bohů ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 1 991 Registrace: 30.12 2006 Bydliště: Praha Číslo: 474 Poděkováno: 677 ![]() |
Moc pěkný zennie
![]() -------------------- ![]() "Vzácný a originální boreček." edit: "Boreček žen i světa znalý." |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Správa fóra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Admin Příspěvků: 2 588 Registrace: 13.7 2005 Bydliště: 布拉格 プラハ 프라하 Číslo: 9 Poděkováno: 511 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
zennie |
![]()
Příspěvek:
|
Guests ![]() |
|
|
|
zennie |
![]()
Příspěvek:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Asijský fanda ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 14 Registrace: 8.2 2013 Číslo: 5 114 Poděkováno: 0 ![]() |
Byla jsem nejdál v Egyptě a pamatuju na husinu,kterou jsem u památek měla a pak na Kanárech kam jedu zase,což je pro tebe nic.To tvoje je pro mne nesplnitelný sen.Děkuju za všechny fotky,kochám se a závidím.Máš pestrý život
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
Asijský mistr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 137 Registrace: 17.2 2013 Číslo: 5 121 Poděkováno: 0 ![]() |
Příští rok jedu na poznávačku Jižní Korei a Japonska, jedeme bez cestovky, áda bych se proto zeptala, zda by nebyl někdo, kdo tyto země navštvil, ochoten si se mnou o dané cestě popovídat. Předem děkuji.
|
|
|
![]() ![]()
Příspěvek:
|
|
Asijský guru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 731 Registrace: 12.10 2010 Bydliště: Karlovy Vary Číslo: 3 918 Poděkováno: 74 ![]() |
Příští rok jedu na poznávačku Jižní Korei a Japonska, jedeme bez cestovky, áda bych se proto zeptala, zda by nebyl někdo, kdo tyto země navštvil, ochoten si se mnou o dané cestě popovídat. Předem děkuji. Letos jsem byla v Japonsku, 3 týdny, bez cestovky, klidně si o tom popovídám. Případně o tom píšu i na blogu: http://ajaponsko.blogspot.cz/p/cesta-do-japonska.html -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Nyní je: 19.2 2019 - 11:53 |