![]() |
Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() |
![]()
Příspěvek:
|
|
Totoro ![]() Skupina: Members Příspěvků: 9 Registrace: 24.11 2011 Číslo: 4 534 Poděkováno: 0 ![]() |
Dobrý den, chci se zeptat. Mám rád staré klasické kung fu filmy. Už jich mám pořádnou sbírku. Ale chci další. Chtěl bych se s někým z vás kdo umí dobře anglicky a kdo překládá titulky do češtiny domluvit. Chtěl bych občas, aby mi někdo podle mého výběru nějakého kung fu filmu k němu přeložil titulky do češtiny a popřípadě našel k němu nějaký aspoň jakž takž kvalitní rip na netu. Samozřejmě kdyby takový rip k danému filmu na netu existoval. To by jsme se na všem samozřejmě domluvily. A to hlavní
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Příspěvek:
|
|
Překladatel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 264 Registrace: 11.8 2017 Bydliště: Plzeňsko Číslo: 34 827 Poděkováno: 13 ![]() |
Dobrý den, chci se zeptat. Mám rád staré klasické kung fu filmy. Už jich mám pořádnou sbírku. Ale chci další. Chtěl bych se s někým z vás kdo umí dobře anglicky a kdo překládá titulky do češtiny domluvit. Chtěl bych občas, aby mi někdo podle mého výběru nějakého kung fu filmu k němu přeložil titulky do češtiny a popřípadě našel k němu nějaký aspoň jakž takž kvalitní rip na netu. Samozřejmě kdyby takový rip k danému filmu na netu existoval. To by jsme se na všem samozřejmě domluvily. A to hlavní ![]() Nabídka ještě platí? Kdyžtak napiš.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Nyní je: 7.12 2019 - 15:04 |