![]() |
Vítejte, návštěvníku ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Totoro ![]() Skupina: Members Příspěvků: 4 Registrace: 27.12 2007 Číslo: 1 202 Poděkováno: 0 ![]() |
Pass over jakékoli informace vedoucí k identifikaci skladby, která je hlavním (a v podstatě jediným) motivem tohoto krátkometrážního korejského kousku, budou odměněny mou upřímnou vděčností ![]() -------------------- ...trying to keep myself alive.
|
|
|
![]() ![]()
Příspěvek:
|
|
Totoro ![]() Skupina: Members Příspěvků: 3 Registrace: 17.12 2007 Číslo: 1 174 Poděkováno: 0 ![]() |
Teda já vám nevím, ale jediný co se dá v dnešní době poslouchat jsou jedině OST... a navíc Korea má miliony filmů s výbornýma soundtrekama:-) ... ale asi je to jenom pro zarytý melancholiky ( jinak mimo asijský OSt je dobrý výběr Donnie Darko). Jen tak mimochodem co teď tak frčí na léto? potřebovala bych inspiraci:-)...
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Král asijských bohů ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 1 921 Registrace: 6.8 2005 Bydliště: BrnoJihlava :) Číslo: 77 Poděkováno: 39 ![]() |
Teda já vám nevím, ale jediný co se dá v dnešní době poslouchat jsou jedině OST Hehehee ![]() ![]() -------------------- I když už nejsem ve světě skoro patrný, stále ještě trošku žiju :)
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() aka Derelict ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 956 Registrace: 25.9 2006 Bydliště: 流れている。。。 Drifting... Číslo: 373 Poděkováno: 83 ![]() |
Púšťať si kvalitné OSTčka patrí k životu, ale ja väčšinou počúvam hudbu, ktorá je robená pre hudbu. Mne to len príde ako výhovorka niekoho, čo sa mu nechce hľadať dobrú hudbu.
Btw. ešte že u nás máme novu blocknutú... ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Král asijských bohů ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 1 921 Registrace: 6.8 2005 Bydliště: BrnoJihlava :) Číslo: 77 Poděkováno: 39 ![]() |
To vam tise zavidim
![]() Jeste bych dodal, ze snad uznavam OST delany vylozene jako hudbu pro film (treba Barbar Conan a takovy ty veci), ale treba korejsky soundtracky slepeny z popovych skladeb, no to uz si fakt preje takovy to logo v rohu obrazovky ![]() -------------------- I když už nejsem ve světě skoro patrný, stále ještě trošku žiju :)
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() aka Derelict ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 956 Registrace: 25.9 2006 Bydliště: 流れている。。。 Drifting... Číslo: 373 Poděkováno: 83 ![]() |
jj, zákonite vždy na konci filmu nejaký popový doják, kedy nám majú vytresknúť slzy (resp. zvratky).
![]() |
|
|
Luká |
![]() ![]()
Příspěvek:
|
Guests ![]() |
Mě se teď zalíbil OST k Hwang Jin-Yi... patrně k tý seriálový, kterou jsem neviděl.
![]() |
|
|
2.U.P.A. |
![]() ![]()
Příspěvek:
|
Guests ![]() |
Zdravim
tak taky trosku prispeju svou vodou do mlyna ![]() MOje ( zatim ) nej OST jsou : 2046 csfd Crouching Tiger, Hidden Dragon csfd Curse Of The Golden Flower csfd FF House Of Flying Daggers csfd Il Mare csfd Keulraesik (The Classic) csfd Memoirs of a Geisha csfd Moment to Remember csfd My Sassy Girl csfd Windstruck csfd Silent Hill 1, 2, 3, 4 (hra) odkaz na free download zde netvrdim, ze jsou super komplet cele OST, ale proste nektere jednotlive skladby jsou naprosto neuveritelne krasne "zimomravkove" ![]() |
|
|
Salla |
![]()
Příspěvek:
|
Guests ![]() |
Ahoj,
chtela bych se zeptat, jestli se tu nachazi nejaky odbornik na korejskou filmovou hudbu. Docela se momentalne utapim v OSTs Dong-Jun Leeho a snazila jsem se najit informace o korejske filmove hudbe obecne. Treba by me zajimalo, kdo je v Koreji povazovan za kvalitniho skladatele. Kontaktovala jsem i par Korejcu pres Skype, ale kdyz uz se se mnou byli ochotni bavit, sdelili mi, ze (k memu prekvapeni) Dong-Jun Lee udajne neni nijak vyznamny a vic nevi... Pry snad existuji jen 3 stranky v korejstine na toto tema a z zadne se tato informace neda vycist. Nemate pripadne kontakt na nejakeho zapaleneho soundtrackare s Koreje, ktery by byl ochotny prohodit par slov? |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský mistr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Banned Příspěvků: 186 Registrace: 1.2 2007 Bydliště: toho času Japonsko Číslo: 533 Poděkováno: 25 ![]() |
Nevíte někdo kde bych našel OST k filmu Fan Chan http://www.csfd.cz/film/222577-fan-chan/ ? Jediné co jsem našel je tento obchod http://www.ethaicd.com/show.php?pid=10835&asso=1099
-------------------- Blog z JP http://tinyurl.com/4qjyuvp When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky! |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Totoro ![]() Skupina: Members Příspěvků: 4 Registrace: 27.12 2007 Číslo: 1 202 Poděkováno: 0 ![]() |
Pass over jakékoli informace vedoucí k identifikaci skladby, která je hlavním (a v podstatě jediným) motivem tohoto krátkometrážního korejského kousku, budou odměněny mou upřímnou vděčností ![]() Nuže jde o: Johann Sebastian Bach - Concerto for Harpsichord & Strings In F Minor, BWV 1056 - 2. Largo ![]() -------------------- ...trying to keep myself alive.
|
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Král asijských bohů ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 1 991 Registrace: 30.12 2006 Bydliště: Praha Číslo: 474 Poděkováno: 677 ![]() |
Oživíme tento topic? Začnu...
Filmy Korea A Moment to remember Lover's concerto My Sassy Girl Old Boy Tae Guk Gi: The Brotherhood of War Once in a Summer Once Upon a Time in High School Temptation Of Wolves The Classic Windstruck Japonsko Be With You Howl's Moving Castle Čína Initial D Secret Seriály Cain and Abel Snow Queen My Girl Stairways to Heaven IRIS You're Beautiful Určitě to není všechno ale víc mě teď nenapadá. Máte nějaký oblíbený soundtrack? -------------------- ![]() "Vzácný a originální boreček." edit: "Boreček žen i světa znalý." |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský velmistr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 278 Registrace: 13.8 2009 Bydliště: プラハ Číslo: 3 278 Poděkováno: 95 ![]() |
Soundtracky sice tolik neposlouchám, ale pár fajn záležitostí:
Air Doll (World's End Girlfriend) Crows Zero I,II jazzová pohodička z My Dear Enemy Maundy Thursday |
|
|
![]()
Příspěvek:
|
|
![]() Asijský velmistr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 309 Registrace: 18.8 2009 Bydliště: Praha Číslo: 3 290 Poděkováno: 91 ![]() |
KOREA
Arahan Classic My Sassy Girl The Good The Bad The Weird Speed Scandal My Mighty Princess Windstruck 100 Days With Mr.Arrogant My Girlfriend Is An Agent She is on Duty A Millionaire's First Love Temptation Of Wolves Ditto JAPONSKO Pride Be With You Atashinchi no Danshi Attack No.1 Yomigaeri Crows Zero Pistol Opera Cyborg Girl Goemon Swing Girls ANIME Ar Tonelico Final Fantasy 7:Advent Children Ghost in the Shell :Innocence Pale Cocoon Hoshi No koe Paprika GAMES PC/PSX Final Fantasy 7 Castlevania Symphony of the Night Metal Gear Solid Kingdom Hearts Legenda of Zelda Silent Hill |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Nyní je: 14.12 2019 - 11:33 |